'Club Brugge kan toptalent Mbamba zien vertrekken, Engeland lonkt voor jonkie'

'Club Brugge kan toptalent Mbamba zien vertrekken, Engeland lonkt voor jonkie'

07-02-2022 22:20
13

Club Brugge heeft met Noah Mbamba een enorm talent in de rangen rondlopen, maar de middenvelder komt onder Alfred Schreuder amper nog in actie. Dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan, die hopen een transferslag te kunnen slaan.

Mbamba staat te boek als een absoluut wereldtalent en werd de voorbije weken nog gelinkt aan AC Milan. Dat is echter niet de enige ploeg die interesse toont in de zeventienjarige Mbamba. Zo weet men bij Jeunes Footeux dat ook Engelse clubs het vizier hebben gericht op het talent van Club Brugge.

De Franse bron meldt dat Leicester City, Brighton en Crystal Palace stevige interesse tonen in Mbamba. Zij geloven in de komst van Mbamba en wagen komende zomer mogelijk een poging om hem in huis te halen.

De middenvelder heeft namelijk nog maar een contract van één jaar bij Blauw-Zwart en door zijn gebrek aan speelkansen wordt het ook moeilijk hem te overtuigen een contractverlenging te ondertekenen. Als Blauw-Zwart er niet in slaagt om Mbamba te overtuigen, zal het hem komende zomer dan ook moeten laten gaan.