Ancelotti over Hazard: Het is niet dat hij nog nooit heeft gespeeld

Ancelotti over Hazard: "Het is niet dat hij nog nooit heeft gespeeld"

05-02-2022 13:45
2

Eden Hazard leek deze week terug naar af bij Real Madrid. In de bekermatch tegen Athletic Bilbao (1-0 nederlaag) mocht de winger enkel opwarmen. Carlo Ancelotti liet zich zaterdag uit over de Rode Duivel. 

Tegen Bilbao had Real iets extra nodig. Ancelotti stuurde Hazard van de bank om op te warmen, maar invallen deed de Rode Duivel niet. Toen Hazard terug moest plaatsnemen op de bank, kon Gareth Bale, die andere luxe-invaller van Real, zijn lach niet bedwingen. "Dat heb ik niet gezien. Ik weet niet wat er gebeurde", stelde Ancelotti op een persconferentie.

"Ik vind het ook niet zo belangrijk wat er op de bank gebeurde. Ik wilde Hazard en Ceballos laten invallen in de extra tijd. Soms moet een speler nu eenmaal opwarmen zonder in te vallen. Je kunt maar drie spelers tegelijk laten invallen en niet zes. Soms moeten spelers dus terug een kleine pauze nemen op de bank", aldus de trainer van Real Madrid.

Gaat Ancelotti dit weekend tegen Granada wel een beroep doen op Hazard? "Hij heeft een goede vorm te pakken en hij is niet geblesseerd. Ik moet gewoon keuzes maken. Indien Hazard niet speelt, is dat het teken dat ik iemand verkies. Hazard speelde wel tegen Elche en scoorde. Het is dus niet dat hij nog nooit heeft gespeeld. Het is alvast niets persoonlijks."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie