Rüdiger-geruchten nemen toe: Chelsea-verdediger slaat fors salarisaanbod af

Rüdiger-geruchten nemen toe: Chelsea-verdediger slaat fors salarisaanbod af

05-02-2022 08:30

Het begint er steeds meer op te lijken dat Antonio Rüdiger na dit seizoen transfervrij vertrekt bij Chelsea. De Duitse centrale verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid en heeft daarom een fors verbeterd Chelsea-aanbod afgewezen.

Diario AS meldt dat Rüdiger het laatste aanbod van Chelsea heeft afgewezen. Het voedt de geruchten dat de verdediger na dit seizoen de overstap gaat maken naar Real Madrid, dat hem al langere tijd goed in de gaten houdt. De Koninklijke ziet in Rüdiger een goede vervanger van Raphaël Varane, die inmiddels in de defensie van Manchester United speelt.

In Engeland pakt boulevardkrant The Daily Mail uit met meer details over de laatste aanbieding van Chelsea aan het adres van Rüdiger. The Blues zouden hem 236.000 euro per week aan hebben geboden, een forse verbetering ten opzichte van de aanbieding daarvoor (165.000 euro per week). Rüdiger zou het aanbod echter resoluut van tafel hebben geveegd.

Verschillende Europese topclubs houden de situatie van Rüdiger in de gaten, maar het lijkt er sterk op dat Real op pole position ligt voor de handtekening van de Duitser.