OFFICIEEL: Gladon (ex-STVV) keert terug naar de Eredivisie

OFFICIEEL: Gladon (ex-STVV) keert terug naar de Eredivisie

04-02-2022 21:12

Paul Gladon (ex-STVV) is weer actief in de Eredivisie: de voormalig aanvaller van onder meer Heracles Almelo en Willem II heeft een contract ondertekend bij Fortuna Sittard. Hij trainde de afgelopen dagen al mee bij de Eredivisie-laagvlieger en wist een dusdanige indruk te maken dat hij een contract heeft ondertekend.

Fortuna maakt het transfernieuws vrijdagavond officieel. Gladon heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen. De spits is sinds afgelopen zomer transfervrij na zijn vertrek bij FC Emmen. "Ik ben hier meteen goed ontvangen", aldus Gladon in een eerste reactie. "Het heeft ervoor gezorgd dat ik direct een goed gevoel had bij mijn overstap naar Sittard."

Technisch directeur Sjoerd Ars is blij dat Fortuna Gladon toe heeft kunnen voegen aan de selectie. "Met Paul halen we een speler in huis die ons met name in de eindfase van een wedstrijd extra mogelijkheden geeft. Hij heeft een fitte en positieve indruk achtergelaten de afgelopen dagen en we hopen dat hij een positieve bijdrage gaat leveren om onze doelstelling te verwezenlijken."