OFFICIEEL: Van den Keybus en De Cuyper mogen Westerlo danken voor nieuwe deal

OFFICIEEL: Van den Keybus en De Cuyper mogen Westerlo danken voor nieuwe deal

04-02-2022 17:11 Laatste update: 17:44
3

Ook in volle titelstrijd blijft Club Brugge aan de verdere toekomst denken. Deze vrijdag heeft het in dat opzicht twee contractverlengingen aangekondigd. Zowel Maxim De Cuyper en Thomas Van den Keybus blijven langer aan boord bij de regerende landskampioen, tot 2025 om precies te zijn.

Club Brugge stuurt het nieuws van de dubbele verlenging zelf de wereld in. Van den Keybus en De Cuyper vertonen heel wat gelijkenissen: allebei stroomden ze door uit de jeugdreeksen van Blauw-Zwart, allebei hebben ze dus tot 2025 de tijd gekregen om zich verder te ontwikkelen en allebei zijn ze nu aan de slag bij KVC Westerlo. Vorige zomer haalden de Kemphanen het tweetal in huis op huurbasis.

Dat zal Westerlo zich nog niet beklaagd hebben. Zowel Van den Keybus als De Cuyper komen regelmatig in actie bij de trotse koploper uit Eerste Klasse B, dat lijkt af te stevenen op promotie naar de Jupiler Pro League. Normaal gezien keert het duo komende zomer terug naar Brugge, waar ze in ieder geval een kans krijgen in de voorbereiding. Misschien volgt er nadien wel een nieuwe uitleenbeurt aan Westerlo, maar dan op het hoogste niveau ...