Brys kreeg toch geen nieuwe spits bij OHL: Er is keihard gewerkt

Brys kreeg toch geen nieuwe spits bij OHL: "Er is keihard gewerkt"

03-02-2022 21:30

Marc Brys gaf lange tijd aan dat hij er nog een spits bij wilde bij Oud-Heverlee Leuven, maar kreeg die dan toch niet. Geen nieuwe aanvaller bij OHL, tot de grote teleurstelling van Brys. Maar dat die er niet kwam, begrijpt de trainer uiteindelijk ook.

Meteen na de transferperiode was Brys nog streng voor het bestuur van OHL, dat geen nieuwe spits in huis haalde. Enkele dagen later zalft hij toch. "Ik ben niet de enige die ontgoocheld is. Dat gevoel leeft in de hele club. Er is een heel team dat aan de ploeg bouwt, en dat er geen versterking is gekomen, wil niet zeggen dat er slecht gewerkt is. Er is keihard gewerkt", citeert Het Nieuwsblad de coach.

Brys stuurde sinds december nochtans aan op een nieuwe spits. OHL vond echter de financiën niet om een goede spits in huis te halen. "Zelf ben ik niet met het financiële bezig, maar anderen wel, en ik moet daar tolerantie voor hebben. Een onmiddellijk inzetbare spits bleek op dit moment te duur", weet Brys.

OHL moet het seizoen daardoor afmaken met Sory Kaba, Kaveh Rezaei, Mykola Kukharevych en jonkies Daan Vekemans en Arthur Allemeersch als mogelijke opties voorin.