Lemajic weer onder vuur bij KAA Gent: Hij is niet goed genoeg

Lemajic weer onder vuur bij KAA Gent: "Hij is niet goed genoeg"

03-02-2022 19:16 Laatste update: 19:19
2

Darko Lemajic is dit seizoen niet bespaard gebleven van de kritiek. De boomlange spits blijft kansen krijgen van Hein Vanhaezebrouck, maar heeft het nog steeds moeilijk. Ook tegen Club Brugge kon hij opnieuw niet scoren, zag ook Marc Degryse.

Lemajic wist wel enkele kansen te versieren en had eigenlijk ook minstens één keer moeten scoren. Tot een doelpunt kwam het niet. Achteraf spaarde Degryse de spits ook niet. "Ze hadden afgelopen zomer een betere moeten halen, want Lemajic is niet goed genoeg voor AA Gent", gaf Degryse aan bij VTM.

Hij leek aanvankelijk ook niet plan A te zijn van Gent, maar Vanhaezebrouck koos voor Lemajic in plaats van voormalig OHL-spits Thomas Henry. Overtuigen deed hij echter nog niet, met slechts twee doelpunten in achttien partijen voor Gent.

Toch blijft hij het vertrouwen genieten van Vanhaezebrouck, die vindt dat de spits te veel kritiek krijgt. "Als die hier moest vertrekken, dan halen zes of zeven Belgische ploegen hem meteen binnen. Er zijn teams die om zo een spits schreeuwen", klonk het recent nog.