Lemajic uitgespuwd bij KAA Gent, maar niet door Vanhaezebrouck

Lemajic uitgespuwd bij KAA Gent, maar niet door Vanhaezebrouck

03-02-2022 12:30
24

Darko Lemajic maakte ook tegen Club Brugge een slechte beurt bij KAA Gent. Het publiek keerde zich tegen hem nadat hij een enorme doelkans miste. Hij geniet wél steun van coach Hein Vanhaezebrouck. 

"Ik vind het heel jammer dat zijn wissel onder boegeroep gebeurt", reageert hij bij Het Nieuwsblad. "Dat krijg je natuurlijk als je een sfeertje creëert en die jongen telkens afmaakt. Ik vond dat de bal van Tarik binnen moest. Die was makkelijker dan een bal die uit de lucht komt vallen. Daardoor heb je geen controle over die bal. Hij was wel te laat met zijn beweging. Dat is een technische fout, waardoor hij die bal niet tussen de palen kan krijgen."

Vanhaezebrouck hoopt dan ook dat de fans hem terug in de armen zullen sluiten. "Uiteraard zijn de mensen ontgoocheld. Wij vinden ook dat hij daar beter moet doen. Maar je gaat hem daar toch niet op afrekenen? Mét Lemajic waren we gevaarlijker dan zonder."

Lemajic maakte voorlopig nog maar één competitiegoal voor KAA Gent, op 26 september tegen Cercle Brugge. Verder scoorde hij ook tegen Flora Tallinn in de Conference League.