Mogelijk flinke impuls voor Lyon: 'Doen er alles aan om die twee terug te halen'

Mogelijk flinke impuls voor Lyon: 'Doen er alles aan om die twee terug te halen'

03-02-2022 10:04

Olympique Lyon sloot tijdens de voorbije transferperiode Tanguy Ndombélé in de armen, maar daar blijft het mogelijk niet bij. Trainer Peter Bosz mag hopen op een terugkeer van Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso, meldt L'Équipe.

Lacazette heeft een aflopend contract bij Arsenal. De 31-jarige aanvaller speelt sinds 2017 voor The Gunners, die hem destijds voor ruim vijftig miljoen overnamen van Lyon. De zestienvoudig Frans international doorliep de jeugdopleiding van Les Gones. Ook Tolisso komt uit de jeugd van Lyon. De 27-jarige middenvelder werd in 2017 verkocht aan Bayern München en is komende zomer eveneens transfervrij.

"Lacazette is een speler die altijd interessant is voor ons, zeker gezien wat hij hier tussen 2010 en 2017 heeft laten zien. Daarbij is hij iemand met wie de club altijd contact heeft gehouden", zo vertelt Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas aan L'Équipe. Ook Tolisso staat op de radar van de huidige nummer zeven van de Ligue 1. "We zullen er alles aan doen om hen te halen", belooft de preses.