'RSC Anderlecht ziet miljoenenbod op Ishaq (Norrköping) geweigerd worden'

'RSC Anderlecht ziet miljoenenbod op Ishaq (Norrköping) geweigerd worden'

01-02-2022 22:00
17

RSC Anderlecht beleefde een bijzonder rustige wintertransferperiode en deed enkel op uitgaand vlak deals. Ook inkomend probeerde het echter toch iemand nieuw in huis te halen. Het ging onder meer voor de komst van Abdulrazak Ishaq van IFK Norrköping.

Dat weet men bij de Zweedse krant SportExpressen. Het dagblad meldt dat Anderlecht recent nog een bod van 2,5 miljoen euro heeft uitgebracht op de middenvelder van Norrköping. Dat werd echter geweigerd door de Zweedse club, die de middenvelder nog niet wil laten gaan.

De Nigeriaan brak het voorbije seizoen helemaal door bij Norrköping en werd een basispion bij de Zweedse nummer zeven. Hij was er goed voor vier assists in 35 partijen. Norrköping is dan ook niet van plan om Ishaq zomaar te laten gaan. "Als er geen monsterbod binnenkomt, gaan we hem op dit moment niet verkopen", gaf de voorzitter van de club aan.

Of Anderlecht binnenkort nog een poging zal wagen voor Ishaq, is nog niet bekend. Bij Norrköping heeft hij alvast nog een contract tot eind 2023.