Frustratie bij Anderlecht: 'Hoedt en Refaelov neus aan neus in kleedkamer'

Frustratie bij Anderlecht: 'Hoedt en Refaelov neus aan neus in kleedkamer'

01-02-2022 17:58
17

RSC Anderlecht is er afgelopen weekend niet in geslaagd om de drie punten te pakken en ging onderuit tegen Union. In de Brusselse derby had paars-wit het bijzonder moeilijk en dat zorgde toch voor frustraties binnen de spelersgroep.

Zo weet men bij La Dernière Heure dat het tijdens de rust volledig fout liep in de kleedkamers van Anderlecht. De Waalse bron geeft aan dat het toen tot een pittig akkefietje kwam tussen Wesley Hoedt en Lior Refaelov. Het kwam net niet tot een gevecht, maar kapitein Hendrik Van Crombrugge moest wel ingrijpen om erger te voorkomen.

Ook op het veld kregen beide heren het tijdens die wedstrijd met elkaar aan de stok. Zo werd er tijdens de eerste helft flink heen en weer gegesticuleerd, wat dus ook werd voortgezet in de kleedkamer. Ze stonden de tweede helft ook nog op het veld, maar konden het tij niet doen keren.

Ondanks het akkefietje zou de strijdbijl inmiddels wel weer zijn begraven. In het heetst van de strijd ging het even mis, maar beide spelers hebben elkaar inmiddels al vergeven. Toch zal Vincent Kompany moeten opletten dat het niet opnieuw tot akkefietjes komt. Zo haalde Benito Raman na de partij al uit en was ook Joshua Zirkzee niet tevreden dat hij tegen Union werd gewisseld.