Barcelona beschuldigt Dembélé van dubbelspel: 'Deal met andere club'

Barcelona beschuldigt Dembélé van dubbelspel: 'Deal met andere club'

01-02-2022 13:15
4

Joan Laporta is zwaar teleurgesteld in Ousmane Dembélé. Uit de woorden van clubpresident valt af te leiden dat de Franse aanvaller waarschijnlijk nooit meer het shirt van FC Barcelona zal dragen.

Laporta is 'zeer verrast' door de beslissing van Dembélé om in Barcelona te blijven. Het verhaal is bekend: de 24-jarige aanvaller heeft tot nu toe alle aanbiedingen van de Catalaanse grootmacht afgewezen, ondanks het feit dat hij het liefst zou blijven. Zijn contract loopt af.

"Dit is niet goed voor hem en voor de club. We zitten niet op één lijn", zegt Laporta, die Dembélé beticht van dubbelspel, op een persconferentie. "We denken dat hij een overeenkomst heeft met een andere club. We zullen in ons eigen belang handelen."

Dembélé domineert al maanden de headlines in Spanje en was ook één van de hoofdrolspelers op Deadline Day. Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester United, Chelsea en Arsenal werden allemaal aan de Franse aanvaller gelinkt, maar een akkoord bleef uit. Het dreigement dat Barça-trainer Xavi hem niet meer zou opstellen als hij zijn contract niet verlengt, maakte geen indruk op Dembélé.