'Fulham wil eerst zekerheid over back van Liverpool alvorens Odoi te laten gaan'

'Fulham wil eerst zekerheid over back van Liverpool alvorens Odoi te laten gaan'

01-02-2022 00:08
2

Eén van de opvallendste deals uit de wintermercato zou in extremis bij Club Brugge kunnen plaatsvinden. De regerende landskampioen zou zich graag versterken met Denis Odoi, in het verleden nochtans actief bij RSC Anderlecht. Onze 33-jarige landgenoot moet echter wachten op witte rook bij zijn huidige club Fulham FC.

The Cottagers gunnen Odoi wel een terugkeer naar België, maar dan hebben zij eerst een vervanger nodig. Die zoeken ze volgens The Athletic bij Liverpool FC, waar met Neco Williams een interessant profiel rondloopt. Over een overstap van de twintigjarige Welshe international zouden in de latere uren van maandag verwoede onderhandelingen gevoerd zijn. Geen van beide kampen maakte echter al een overeenkomst bekend.

Intussen is de deadline verstreken, maar misschien wachten de betrokken clubs nog even af om over de transfer te communiceren. In ieder geval betekent het erg vervelend nieuws voor Club Brugge, dat in Odoi een waardige vervanger zag voor de vertrokken Ignace Van der Brempt. Blauw-Zwart sloot eerder op maandag een deal van zo'n vijf miljoen euro met RB Salzburg over haar jeugdproduct.