Lazio stuurt Anderson terug naar Nederland, huur tot het einde van het seizoen

Lazio stuurt Anderson terug naar Nederland, huur tot het einde van het seizoen

31 januari - 23:26
0

PEC Zwolle huurt Djavan Anderson (26) tot het einde van het seizoen van SS Lazio. De vleugelverdediger met een Nederlands en Jamaicaans paspoort moet PEC helpen om de degradatiezone te ontlopen.

Anderson speelde in zijn jeugd voor AFC en ging in 2010 aan de slag in de jeugdopleiding van Ajax. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte hij echter niet in Amsterdam, maar in Alkmaar (bij AZ in 2015). Vervolgens speelde Anderson nog voor SC Cambuur en in 2017 vertrok hij naar het Italiaanse Bari. Vervolgens trok hij naar Lazio, dat hem eerder al verhuurde aan Salernitana en Cosenza.

"Ik hoefde niet lang na te denken toen het voorstel kwam om voor PEC Zwolle te gaan spelen', laat Anderson weten in een eerste reactie op de clubwebsite. "De Eredivisie is een mooie competitie, waar ik al even aan heb mogen ruiken. Bovendien is er bij PEC Zwolle uitzicht op speeltijd en kom ik in een team met een heel helder doel. De trainer is duidelijk in wat hij verwacht, ik hoop veel te spelen en de club in de Eredivisie te houden."

Het is niet bekend of PEC een optie tot koop heeft bemachtigd in de onderhandelingen met Lazio.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie