OFFICIEEL: Heracles verrast en haalt Armenteros (ex-Anderlecht) terug in huis

OFFICIEEL: Heracles verrast en haalt Armenteros (ex-Anderlecht) terug in huis

31 januari - 19:40
0

Samuel Armenteros keert terug in het shirt van Heracles Almelo. De 31-jarige ex-aanvaller van RSC Anderlecht heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een seizoen. 

Het is de derde periode voor Armenteros bij Heracles. Hij speelde tussen 2009 en 2013 al in het shirt van de club en ook tussen 2016 en 2017 speelde hij in Almelo. "Ik wil graag alle fans van Heracles Almelo laten weten dat ik weer thuis kom", begint Armenteros op de website van Heracles. "Ik heb er superveel zin in om weer te kunnen en mogen voetballen. Ik kan niet wachten om voor een vol Erve Asito te spelen. Tot snel!"

Technisch directeur Tim Gilissen is tevreden met de terugkeer van Armenteros. "We hebben regelmatig contact met oud-spelers van de club, zo ook met Samuel. Hij heeft het afgelopen half jaar niet gespeeld, maar wil graag weer voetballen. Hij kent de club goed en wij weten wat hij in zijn mars heeft. Hij gaat samen met de staf aan de slag om zo snel mogelijk wedstrijdfit te worden."

In zijn eerste periode bij Heracles kwam Armenteros tot 32 doelpunten en 21 assists in 109 wedstrijden. Hij verdiende een transfer naar RSC Anderlecht, maar kwam daar nooit écht uit de verf. Na tussenstappen bij Feyenoord (huur), Willem II (huur) en FK Qarabağ keerde Armenteros terug in Almelo. Na een avontuur bij Al-Fujairah SC keert hij nu voor de derde keer terug.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie