OFFICIEEL: KV Oostende doet zaken met Celtic en stelt Urhoghide voor als aanwinst

OFFICIEEL: KV Oostende doet zaken met Celtic en stelt Urhoghide voor als aanwinst

31 januari - 18:05
1

KV Oostende heeft toegeslagen op de transfermarkt. De Kustboys hebben zich versterkt met Osaze Urhoghide. Het voormalige target van Club Brugge komt op huurbasis over van Celtic. 

Urhoghide is een centrale verdediger. In de zomer van 2021 namen de Schotten hem over van Sheffield Wednesday. Dit seizoen speelde Urhoghide niet of nauwelijks voor Celtic. KV Oostende profiteert nu van die situatie en neemt de speler op huurbasis over. De Kustboyes versierden ook een aankoopoptie. 

Gauthier Ganaye: "We volgen Osaze al geruime tijd dus we zijn zeer tevreden met z’n komst. Bovendien wilden wij absoluut een aankoopoptie bedingen omdat we rotsvast geloven in zijn talent. Huren zonder aankoopoptie proberen we in onze filosofie te vermijden en ik ben dan ook blij met de deal die we hebben bekomen. Er zullen nu natuurlijk vergelijkingen worden gemaakt met Jack Hendry maar Osaze is een pak jonger dan Jack en heeft vooral nog heel veel progressiemarge. Bij KVO staan we er om bekend dat we jonge spelers beter maken en dat willen we nu ook met hem doen. Ik kijk er alvast naar uit om hem hier zijn eerste minuten te zien maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie