OFFICIEEL: Anderlecht vindt (tijdelijke) oplossing voor grootverdiener Trebel

OFFICIEEL: Anderlecht vindt (tijdelijke) oplossing voor grootverdiener Trebel

31-01-2022 17:30 Laatste update: 17:40
10

RSC Anderlecht heeft een (tijdelijke) oplossing gevonden voor grootverdiener Adrien Trebel. De Franse middenvelder wordt uitgeleend aan het Zwitserse Lausanne.

Trebel verkast op huurbasis naar Lausanne, dat naar verluidt een deel van het loon zal overnemen. ‘De middenvelder wordt uitgeleend tot het einde van het seizoen Adrien Trebel zal tot het einde van het seizoen voor FC Lausanne-Sport spelen. De clubs bereikten maandag een akkoord over een uitleenbeurt van de Franse middenvelder aan de Zwitserse eersteklasser’, klinkt het op de webstek van Anderlecht.

Trebel verkommert al een tijdje in de B-kern van RSC Anderlecht. Het miljoenencontract van de Fransman weegt echter zwaar door op het budget van Anderlecht, maar daar is nu aldus een (gedeeltelijke) oplossing voor gekomen. ‘Trebel kwam in 2017 toe in Neerpede en speelde sindsdien 111 wedstrijden voor paars-wit. Veel succes in Zwitserland, Adrien’, aldus Anderlecht.

Bij Lausanne zal Trebel het rugnummer 30 gaan dragen. In het verleden speelde de middenvelder onder meer bij Standard Luik en FC Nantes.