Sky Sports: verlossing nabij, Van de Beek meldt zich voor medische keuring

Sky Sports: verlossing nabij, Van de Beek meldt zich voor medische keuring

31-01-2022 13:30

Het vertrek van Donny van de Beek bij Manchester United is een kwestie van tijd. Volgens Sky Sports ondergaat hij op dit moment een medische keuring bij Everton.

Van de Beek meldde zich maandagochtend in Liverpool om de laatste puntjes op de i te zetten. Everton huurt de 24-jarige middenvelder tot het einde van het seizoen van Manchester United, zonder optie tot koop.

Van de Beek gaat bij Everton werken met Frank Lampard, wiens aanstelling ook maandag zal worden bevestigd. Afgelopen zomer was de Oranje-international al in beeld op Goodison Park. Manchester United ging toen voor de transfer liggen.

Desondanks speelt Van de Beek ook dit seizoen een bijrol op Old Trafford, waardoor hij graag wil vertrekken om aan spelen toe te komen. De middenvelder wil zich onder meer in de kijker spelen bij Oranje, nu het WK voor de deur staat.

Manchester United betaalde in de zomer van 2020 nog veertig miljoen euro aan Ajax voor Van de Beek. Een verkoop was opnieuw geen optie voor The Mancunians. Vanaf komende zomer lonkt een nieuwe kans onder een nieuwe manager.