LIVE: Transfer Deadline Day, de laatste deals op een rij

LIVE: Transfer Deadline Day, de laatste deals op een rij

31-01-2022 12:00 Laatste update: 21:58
19

De telefoons staan roodgloeiend, de faxen moeten nog één keer van stal, de pennen wachten op papier, spelers bewijzen zich nog snel fysiek, managers hopen om binnen te lopen, clubs zoeken nog minstens één witte merel, kortom Transfer Deadline Day. Mis niets van de laatste transfers van de wintermercato van het seizoen 2021 - 2022. Volg alles LIVE op VoetbalPrimeur.be.

 

In België is de transfermarkt nog open tot maandag 23.59. Willen clubs uit de Jupiler Pro League nog iemand aantrekken, dan zullen ze snel moeten zijn. Ook in de meeste Europese (top)competities sluit de markt op hetzelfde moment als in ons land.

Zowel in België als in het buitenland wordt nog vuurwerk verwacht. KAA Gent wil Ilombe Mboyo nog verkopen, terwijl het ook blijft speuren naar versterking. Ook bij Standard lijken we nog wat te gaan krijgen, terwijl Union vooral zal hopen dat geen enkele sterkhouder nog vertrekt. Tovert Club Brugge nog iets uit de hoge hoed of gaat het toch vooral spelers laten verhuizen?

Over de grenzen heen wordt het uitkijken wat het rijke Newcastle United nog in petto heeft. Daarnaast is het de vraag of Eden Hazard dan toch het seizoen bij Real Madrid zal uitdoen en waar Ousmane Dembélé naartoe trekt. Volg in de LIVEblog van VoetbalPrimeur.be de laatste ontwikkelingen op het gebied van transfers.