Storm is joker bij KV Mechelen: Als ik kwartier mag invallen, kan ik alles geven

Storm is joker bij KV Mechelen: "Als ik kwartier mag invallen, kan ik alles geven"

30-01-2022 22:17

Nikola Storm is nog maar eens van goudwaarde gebleken voor KV Mechelen. In de slotminuut van de reguliere speeltijd schoot de vleugelaanvaller Sclessin tot verstomming: 1-2. Voor de West-Vlaming is het een mooie opsteker na een lastige periode.

Normaal gezien is Storm één van de absolute uitblinkers bij KV Mechelen, maar door een coronabesmetting kon hij zich de laatste weken niet onderscheiden. Ook bij Standard Luik startte hij op de bank. Dat belette hem niet om zich van invaller tot wedstrijdwinnaar te bekronen. "Leuk hé! Het doet natuurlijk deugd om de winning goal te maken", jubelde Storm na afloop bij Sporza.

Zit er voorlopig niets meer in dan kortere invalbeurten? "Op zich voel ik me goed, maar het is fysiek een beetje zoeken hoe ik de match kan verteren. Als ik een kwartier mag invallen, kan ik wel alles geven", legt Storm uit. De volgende weken zal Malinwa haar sterspeler wel kunnen gebruiken. Door de zege bij Standard is het opgerukt naar plek zeven in de stand, met 36 punten. Daarmee doet het volop mee voor de Europe Play-Off, maar zelfs de top-vier is niet onhaalbaar. RSC Anderlecht staat zes punten voor, maar KV Mechelen heeft wel nog twee wedstrijden tegoed.