Raman spuwt zijn gal na keuze Kompany: Dit is onacceptabel

Raman spuwt zijn gal na keuze Kompany: "Dit is onacceptabel"

30-01-2022 17:00 Laatste update: 17:01
34

Het gezicht op onweer bij Benito Raman na de partij tegen Union. De spits van RSC Anderlecht was niet tevreden met het resultaat, maar vooral niet met het feit dat hij moest invallen. Opnieuw geen basisplek voor de aanvaller.

Raman is al lange tijd niet echt een basispion bij Anderlecht en moet zich tevreden stellen met een statuut als supersub. Hij ziet dat echter niet zitten en uitte na de partij tegen Union zijn frustratie. "De coach beslist wie start, en die keuze moet je accepteren. Maar na een tijd komt dat wat harder aan", reageerde Raman bij Het Laatste Nieuws. "Iedereen ziet dat ik heel gefrustreerd ben."

Voor Raman is het dus duidelijk: hij wil meer in de basis starten bij Anderlecht. "Na een bepaalde tijd wil je ook starten. Vandaag zat ik opnieuw op de bank... Intern zullen we toch eens kijken met het management wat we gaan doen. Deze situatie is voor mij niet acceptabel", klinkt het.

Dat betekent echter niet dat Raman ook aanstuurt op een vertrek. De transfermarkt is nog even open, maar Raman blijft bij Anderlecht. "Het is de bedoeling om hier nog even te zitten. Maar als het zo doorgaat tot het einde van het seizoen, heeft het geen zin om te blijven. Ook anderen willen meer spelen", besluit hij.

De 27-jarige aanvaller kwam tot dusver 29 partijen, waarvan vijftien als basispion, uit voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor tien doelpunten en zes assists.