UPDATE: 'Dubbel pech voor Zulte Waregem, ook Limbombe-deal dreigt te mislukken'

UPDATE: 'Dubbel pech voor Zulte Waregem, ook Limbombe-deal dreigt te mislukken'

29-01-2022 19:50 Laatste update: 29-01-2022 19:50
3

Zulte Waregem zou eerstdaags de deal met Nantes rond Anthony Limbombe in orde brengen, zo schreef Het Nieuwsblad. De ex-speler van KRC Genk, Club Brugge en Standard wou al langer weg bij Nantes en is nu dus op weg naar de Gaverbeek.

38 wedstrijden, vier goals en drie assists, dat is de teleurstellende balans van Limbombe's passage in de Ligue 1. Vanwege zijn riant contract bij Nantes kon de Franse club hem moeilijk van de hand doen, maar dat zou nu wel gelukt zijn. Het Nieuwsblad meldt dat Limbombe al in België is. 

In het verleden kwam Limbombe uit voor Lierse, KRC Genk, Club Brugge en Standard. Eén van de taken van Limbombe zal nu zijn om Zulte Waregem in 1A te houden. Essevee gaf op speeldag 25 een 1-3 voorsprong weg tegen hekkensluiter Beerschot, het werd 3-3.

Update 31/1: SV Zulte Waregem dreigt deze laatste dag van de wintermercato met een stevige kater af te sluiten. Nadat de deal rond Giorgis Bouzoukis naar alle waarschijnlijkheid in het water is gevallen, gebeurt datzelfde nu met de mogelijke transfer van Limbombe. De vleugelaanvaller legde nochtans al met vrucht zijn medische testen af. Toch is er de voorbije uren nog een euvel opgedoken dat volgens Het Nieuwsblad onoverkomelijk is. Essevee lijkt zo naast niet één, maar twee creatieve versterkingen te grijpen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie