CEO Zulte Waregem spreekt duidelijke taal over transfers Limbombe en Dompé

CEO Zulte Waregem spreekt duidelijke taal over transfers Limbombe en Dompé

29-01-2022 15:30
0

Zulte Waregem is voorlopig stil gebleven op de transfermarkt, maar blijft zoeken naar versterking. Even leek Anthony Limbombe op weg richting de Gaverbeek. Zover zal het echter niet komen.

In een gesprek met Krant van West-Vlaanderen onthult CEO Eddy Cordier dat Limbombé niet richting Essevee trekt. "Het klopt dat de speler bij ons werd voorgesteld", geeft hij aan. "Anthony is in België door heel wat mensen gekend. Er was duidelijke interesse van beide kanten in functie van volgend seizoen, maar spijtig genoeg is het nooit tot een concrete deal gekomen. Dat soort zaken gebeuren nu eenmaal", spreekt Cordier duidelijke taal.

Limbombé leek een vervanger voor Jean-Luc Dompé te worden, die werd gelinkt aan onder andere Standard. Dat er interesse is in Dompé, weet men bij Zulte Waregem ook. "Dompé kreeg ook enkele binnenlandse en buitenlandse aanbiedingen om de club te verlaten, maar die laten we deze transferperiode niet vertrekken", aldus Cordier.

Intussen blijft men bij Zulte Waregem zoeken naar versterking, maar moet er ook een oplossing gevonden worden voor enkele overbodige spelers. Onder andere Luka Zarandia en Omar Govea willen de club verlaten en lijken de komende dagen nog te verhuizen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie