L'Équipe: Clubloze Diego Costa loopt een blauwtje bij Les Verts op

L'Équipe: Clubloze Diego Costa loopt een blauwtje bij Les Verts op

29-01-2022 14:30
0

De Franse recordkampioen Saint-Étienne staat troosteloos onderaan in de Ligue 1, maar heeft bedankt voor hulp uit onverwachte hoek. Volgens L'Équipe heeft de momenteel clubloze Diego Costa een blauwtje gelopen bij Les Verts.

De Spaans-Braziliaanse spits vertrok eind 2020 plotseling bij Atlético Madrid, bleef enige tijd zonder club en is na een kort dienstverband bij Atlético Mineiro weer transfervrij. Volgens L'Équipe wil de 24-voudig Spaans international weer in Europa spelen en is zijn naam gevallen bij de Franse hekkensluiter.

Hoewel een transfer van Costa financieel haalbaar zou zijn geweest, hebben de beleidsbepalers van ASSE besloten om niet door te drukken. De tienvoudig kampioen van Frankrijk had het zich wel kunnen veroorloven, maar kijkt verder en hoopt op alternatieven die bekend zijn met de Franse competitie én er direct kunnen staan.

Costa werd ook al in verband gebracht met de Italiaanse hekkensluiter, maar het lijkt er evenmin op dat hij bij Salernitana aan de slag zal gaan. Saint-Étienne neemt het na de bekerronde in Frankrijk op tegen Montpellier en heeft nog zestien wedstrijden de tijd om vijf punten op nummer zeventien Girondins de Bordeaux goed te maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie