OFFICIEEL: Juventus bevestigt deal en deelt details over transfer Vlahovic

OFFICIEEL: Juventus bevestigt deal en deelt details over transfer Vlahovic

28-01-2022 20:12
1

Dusan Vlahović mag zich officieel speler van Juventus noemen. Het was al een tijdje geen geheim meer dat de Serviër naar Turijn zou vertrekken, maar De Oude Dame bevestigt het nieuws nu ook. Juventus laat weten dat het minimaal zeventig miljoen euro betaalt voor Vlahović, die met nummer zeven zal spelen.

De transfer van Vlahović zat er al even aan te komen. Eerder deze week werd duidelijk dat Juventus een akkoord had bereikt met Fiorentina over de transfer. Vrijdag deelde de nummer vijf van de Serie A beelden van de medische keuring die Vlahović onderging. De spits heeft die doorstaan, waardoor hij zijn handtekening kon zetten onder een contract tot medio 2026.

In een PDF-bestand deelt Juventus meer informatie over de transfersom. De club uit Turijn gaat over drie termijnen in ieder geval zeventig miljoen euro betalen aan Fiorentina. Doormiddel bonussen kan dat bedrag nog oplopen naar tachtig miljoen.

Vlahović is bezig aan een erg sterk seizoen. In de Serie A was hij al goed voor zeventien goals en vier assists. Bij Juventus zal de 22-jarige aanvalsleider de concurrentiestrijd moeten aangaan met Álvaro Morata en Moise Kean.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie