OFFICIEEL: Club Brugge neemt Skov Olsen over van FC Bologna

OFFICIEEL: Club Brugge neemt Skov Olsen over van FC Bologna

28-01-2022 19:10 Laatste update: 21:18
15

Club Brugge heeft de komst van Andreas Skov Olsen bekendgemaakt. De Deense aanvaller komt over het Italiaanse FC Bologna. Hij tekent een contract tot 2026 bij Blauw-Zwart.

Skov Olsen werd op de webstek van Club Brugge voorgesteld. ‘Skov Olsen (22) komt over van het Italiaanse FC Bologna. Het jeugdproduct van Nordsjaelland (27 doelpunten en 7 assists in 51 wedstrijden) vertrok in 2019 naar de Serie A. De winger speelde 71 wedstrijden voor de ‘Rossoblu’ en groeide uit tot een vaste waarde in de Deense nationale ploeg (6 doelpunten in 15 wedstrijden) waarmee hij ook actief was op het EK 2020. Andreas tekent tot 2026 bij Blauw-Zwart.’

Voor Club Brugge is het de eerste ‘echte’ winterversterking. Tajon Buchanan werd al een tijdje geleden vastgelegd en Mauricio Cuevas is een aanwinst voor Club NXT. Met Skov Olsen hoopt Alfred Schreuder meer concurrentie te hebben op de vleugel. Na het vertrek van Ignace Van der Brempt zeker geen overbodige luxe. Hij vertrekt naar het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Overigens nam de huisanalist van VoetbalPrimeur.be Skov Olsen eerder al onder de loep.