OFFICIEEL: Gent hengelt raak, linksvoetige Torunarigha moet verdediging versterken

OFFICIEEL: Gent hengelt raak, linksvoetige Torunarigha moet verdediging versterken

28 januari - 17:33 Laatste update: 17:39
Jupiler Pro League 12 Reacties

KAA Gent heeft een verdediger opgepikt met de nodige Bundesliga-ervaring. Jordan Torunarigha komt over van Hertha BSC. Het gaat niet om een definitieve transfer, maar om een huurdeal. Gent lijkt geen aankoopoptie bedongen te hebben.

Via haar officiële kanalen maken De Buffalo's bekend dat hun verdediging een lid rijker is. De 24-jarige Torunarigha gaat de komende maanden het beste van zichzelf geven in Gent. Aangezien er in het bericht met geen woord over een aankoopoptie gerept wordt, lijkt dat geen mogelijkheid te zijn. Het is pas de eerste keer dat de Duitser het buiten de eigen landsgrenzen gaat proberen.

Straffer nog: in zijn professionele loopbaan kwam Torunarigha enkel nog maar uit voor Hertha. In 2017 mocht de linksvoetige mandekker zijn debuut vieren in de hoofdstad. Sindsdien betwistte hij liefst 83 wedstrijden in de Bundesliga. De voorbije seizoenen deed Torunarigha gedeeltelijk dienst als basisspeler en als invaller. Afgelopen zomer mocht hij nog met de Duitse beloften aantreden op de Olympische Spelen in Tokio.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie