Courtois is gebrand op de Champions League: Het is mijn grootste droom

Courtois is gebrand op de Champions League: "Het is mijn grootste droom"

Thibaut Courtois is in topvorm bij Real Madrid. Hoewel hij in het verleden geweldige seizoenen heeft gehad, is deze campagne 2021-2022 misschien wel de beste uit zijn carrière. "Ja ik ben trots op mezelf."

"Ik speel op een heel goed niveau," vertelt hij in een interview met AS. "Het zal echter niet veel waard zijn als we aan het eind van het seizoen geen titel winnen," vertelde hij aan de Madrileense krant. 

Op alle fronten
Momenteel doet Real nog zowat overal mee voor een prijs. Dat is en blijft ook het hoogste doel voor Courtois. Die individuele prijzen zijn leuk, maar echte trofeeën dat is waar het om draait, lezen we tussen de regels. "We willen prijzen pakken, zoals we net hebben gedaan met de Spaanse Supercup. Als we allemaal dit niveau in het team houden, zullen andere titels volgen."

"Mijn grootste droom"
Er is er één waar hij bijzonder op gebrand is, want die ontbreekt nog op zijn palmares: "Mijn grootste droom is om met Real de Champions League te winnen. Maar het is ook geen obsessie. Ik heb al grote trofeeën gewonnen, zoals de Premier League en La Liga. Maar het is duidelijk dat de Champions League toevoegen aan mijn lijst van prestaties erg cool zou zijn," besluit Courtois.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie