'Standard wil Klauss afstaan aan STVV om schuldenlast te beperken'

'Standard wil Klauss afstaan aan STVV om schuldenlast te beperken'

28 januari - 09:15 Laatste update: 09:11
Jupiler Pro League 32 Reacties

Standard lijkt zaken te gaan doen met STVV. De Rouches zouden Ameen Al Dakhil en Joao Klauss betrekken in een deal om zo minder schuld te moeten inlossen voor een zaak rond de transfer van ex-Kanarie en ex-Rouche Junior Edmilson.

Toen Standard Edmilson transfereerde naar Al Duhail, hield het de transfersom kunstmatig laag waardoor de Luikse club minder moest afstaan aan Edmilsons ex-club STVV, dat recht had op een percentage bij een transfer. STVV diende een klacht in bij de FIFA, waardoor Standard een boete en een transferverbod riskeert.

Sint-Truiden eist zo'n 1,3 miljoen euro van Standard. Dat geld kunnen de Luikenaars natuurlijk goed gebruiken gezien hun financieel moeilijke situatie. Daarom zou Standard die som willen drukken door spelers in de deal te betrekken. Zo zouden Ameen Al Dakhil en Joao Klauss binnenkort Standard moeten verlaten om voor STVV te spelen, zo meldde journalist Sacha Tavolieri. Klauss zelf zou minder happig zijn op een overstap naar Stayen, terwijl STVV hem wel graag zou zien komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie