Courtois: Een grote Hazard kan ons helpen om titels te winnen

Courtois: "Een grote Hazard kan ons helpen om titels te winnen"

In een interview met de Spaanse sportkrant AS blikte Thibaut Courtois vooruit op de Champions League-confrontatie met PSG en sprak hij zich uit over de situatie van mede-Rode Duivel en Real-ploeggenoot Eden Hazard. 

Hazard ligt nog tot 2024 onder contract bij Real Madrid, maar de mogelijke komst van Kylian Mbappé naar de Spaanse hoofdstad, zou de toekomst van Hazard kunnen bemoeilijken. "Eden speelt erg goed nu”, zei Courtois over zijn teamgenoot. “De voorbije weken zagen we de Hazard die we kennen. Een grote Hazard kan ons helpen om titels te winnen." Hazard had het de afgelopen maanden echter moeilijk om zijn stempel te drukken bij de Koninklijken. "Dat hij geen vaste titularis is, is de beslissing van de coach. Iedereen moet vechten voor zijn plaats", aldus Courtois.

Na het winnen van de Spaanse Super Cup finale, waarin Courtois met een penalty save van goudwaarde was voor Real Madrid, kunnen Courtois en co dit seizoen nog twee prijzen winnen. Real staat aan kop in La Liga, maar de focus in de Spaanse hoofdstad zal zeker ook liggen op de achtste finale van de Champions League. Daarin neemt Real het op tegen PSG. "Het is een finale avant la lettre", zei Courtois. Hij liet optekenen dat PSG meer is dan Messi alleen, maar dat ze bij Real niet bang zijn van PSG.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie