'Na Barça troeft ook Liverpool Spurs af: 45 plus 14 miljoen euro naar FC Porto'

'Na Barça troeft ook Liverpool Spurs af: 45 plus 14 miljoen euro naar FC Porto'

Tottenham Hotspur dreigt opnieuw aan het kortste eind te trekken op de transfermarkt. De Noord-Londenaren zagen Adama Traoré deze week voor FC Barcelona kiezen en lijken ook de strijd om Luís Díaz te verliezen: Liverpool staat op het punt om de transfer te kapen en de Colombiaan over te nemen van FC Porto.

Eerder deze week legde Tottenham een bod van 45 miljoen euro neer in het Estádio Do Dragão, maar Díaz bedankte voor de eer. Volgens onder meer The Times en The Athletic heeft de poging van Liverpool een stuk meer kans van slagen: The Reds hebben ook 45 miljoen euro over voor Díaz, maar doen daar ook circa veertien miljoen euro aan bonussen bovenop. Naar verwachting wordt de transfer spoedig, nog voor het sluiten van de transfermarkt, afgerond.

Díaz speelt sinds 2019 voor FC Porto en is dit seizoen op schot in de Primeira Liga: na achttien wedstrijden staat hij op veertien goals en vijf assists. In de Champions League-poulefase maakte hij ook indruk, maar zijn twee treffers waren niet toereikend om met Os Dragões te overwinteren in het miljardenbal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie