Mazzu: Zonder zo'n goede keeper als Mignolet hadden we gewonnen

Mazzu: "Zonder zo'n goede keeper als Mignolet hadden we gewonnen"

Door de brilscore in Jan Breydel tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise, verandert er niets tussen plaats 1 en 2. Union houdt Club op negen punten, maar volgens Felice Mazzu hadden dat er twaalf kunnen zijn als Mignolet niet zo'n topmatch had gekeept, zo schreef Het Laatste Nieuws.

"Zonder zo'n 'grote' keeper als Mignolet hadden we vandaag gewonnen", zei Mazzu die erop wees dat zijn ploeg kansen had om de wedstrijd te winnen. De Brusselaars kwamen enkele keren gevaarlijk uit de hoek, maar een alerte en ijzersterke Mignolet bracht elke keer redding.

"We waren ook wat vermoeid door de opeenstapeling van wedstrijden”, liet Mazzu optekenen. De Italobelg maakte van de gelegenheid gebruik om zijn spelers een bloemetje toe te werpen. "Ze hebben zo veel gelopen vandaag, hun pressing was sterk." "Als je de kansen mist, moet je zorgen dat je niet verliest."

Zondag staat Union voor haar derde etappe in het pittige vierluik. De Unionisten vervangen dan RSC Anderlecht voor een Brusselse derby in het Dudenpark. Het puntenverschil tussen beide clubs bedraagt al twaalf punten. Club Brugge trekt op speeldag 25 naar Kortrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie