Schreuder: Na de rust hadden wij beste kansen en hadden penalty moeten krijgen

Schreuder: "Na de rust hadden wij beste kansen en hadden penalty moeten krijgen"

In Club Brugge – Union (0-0) kon Noa Lang in de eerste helft niet overtuigen. De Nederlander mocht van zijn landgenoot Alfred Schreuder de tweede helft niet meer meemaken op het veld. Na de match kwam de trainer van Club Brugge terug op de wissel van Lang.

"Onze eerste helft was niet goed genoeg", gaf Schreuder toe voor de camera van Eleven Sports. "Aan de rust hebben we onze problemen proberen te herstellen." Schreuder bracht Eder Balanta voor Lang. "Hij zorgde voor meer evenwicht. In de tweede helft ging het beter voor Club Brugge."

Schreuder was niet tevreden over de eerste helft van zijn ploeg. "We leken te onrustig. Dat kan ook met de tegenstander te maken hebben, maar ook onder druk moet je kunnen voetballen. De oplossing lag er wel, maar het kantelen ging niet goed."

De tweede helft vond de Nederlandse trainer een pak beter van zijn ploeg. "Na de rust kregen wij de betere kansen. De match had onze kant kunnen opvallen. Volgens mij hadden we ook een penalty moeten hebben", aldus nog Schreuder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie