OFFICIEEL: Rangers rondt deal met Manchester United af: 'Hij zal veel toevoegen'

OFFICIEEL: Rangers rondt deal met Manchester United af: 'Hij zal veel toevoegen'

Amad Diallo maakt het seizoen op huurbasis af bij Rangers FC. De Ivoriaan komt over van Manchester United. Giovanni van Bronckhorst laat weten dat hij erg blij is met de huurdeal.

Rangers heeft naar verluidt geen optie tot koop bedongen, waardoor Diallo alleen het komende half jaar in Schotland zal spelen. Feyenoord wilde de aanvaller afgelopen zomer al op huurbasis overnemen, maar dat ging op het laatste moment niet door: Diallo liep een blessure op, waar hij inmiddels van is hersteld.

Op de clubsite reageert Van Bronckhorst verheugd op de transfer. "Ik ben erg blij om Amad voor de rest van het seizoen aan onze selectie toe te voegen. Hij is een speler die ik al een tijdje ken. Toen de kans zich voordeed om hem aan te trekken, wilden we dat heel graag doen. Hij zal veel toevoegen aan onze ploeg en nog meer concurrentie bieden aan de spelers in de voorhoede."

Diallo komt ook zelf aan het woord. "Het is fantastisch voor mij om in deze fase van mijn carrière naar zo'n grote club te gaan. Ik kijk ernaar uit om voor het eerst met mijn teamgenoten te trainen en zaterdag voor het eerst de fans te ontmoeten in Ross County."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie