Ronaldo vindt marktwaarde te laag en blokkeert Transfermarkt: 'Paar smileys'

Ronaldo vindt marktwaarde te laag en blokkeert Transfermarkt: 'Paar smileys'

De populaire website Transfermarkt heeft Cristiano Ronaldo tegen zich in het harnas gejaagd. Zijn geschatte marktwaarde was in de ogen van de Portugese superster te laag, waarna hij Transfermarkt heeft geblokkeerd via social media.

Toen de site via Instagram een lijst publiceerde met de meest waardevolle voetballers van 33 jaar en ouder, kreeg men dat te horen van de nummer één in die lijst. "Hij vond zijn marktwaarde nog steeds te laag en stuurde een bericht naar onze sociale kanalen. Zij stonden hem te woord: jij bent nog altijd met afstand de nummer één in je leeftijdscategorie", vertelt Christian Schwarz namens Transfermarkt aan The Athletic. "Toen stuurde hij een paar smileys en blokkeerde hij ons."

Ronaldo werd ooit getaxeerd op 120 miljoen euro, maar heeft op zijn 36ste een Transfermarkt-marktwaarde van 35 miljoen. "Leeftijd is nu eenmaal één van de belangrijkste factoren", aldus Schwarz. "Net als bij Lionel Messi gaat de waarde van Ronaldo omlaag, naarmate hij ouder wordt. Ook als ze nog net zo goed zijn als drie jaar geleden, ze zijn in de tussentijd wel drie jaar ouder geworden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie