Keert Witsel terug naar Standard? Hebben er in Dortmund goed om gelachen

Keert Witsel terug naar Standard? "Hebben er in Dortmund goed om gelachen"

27 januari - 07:00 Laatste update: 07:09
Jupiler Pro League 6 Reacties

Een spectaculaire comeback van Axel Witsel bij Standard is dan toch niet voor meteen. Dat gerucht werd eerder deze maand even aangewakkerd, maar wordt nu helemaal ontkracht.

In de Duitse pers viel recent nog te lezen dat Standard de favoriet was om Witsel deze zomer in huis te halen. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Borussia Dortmund en is op zoek naar een nieuwe ploeg. Dat zal echter niet Standard worden.

Thomas Meunier, ploegmaat van Witsel bij Dortmund, onthult dat Witsel namelijk nog niet denkt aan een terugkeer. "We hebben er eens om gelachen", vertelt de Rode Duivel bij RTBF. Een terugkeer zou sowieso moeilijk geweest zijn door de financiële zorgen bij Standard.

Toch is het niet uitgesloten dat Witsel ooit terugkeert naar Standard, weet ook Meunier. "Axel is een echte Luikenaar en zal in de toekomst misschien wel naar Standard willen terugkeren. Maar nu wil hij nog voor een ambitieuze club spelen die in Europa voor de prijzen kan spelen", klinkt het.

Waar de toekomst van Witsel ligt, is dus nog onduidelijk. De middenvelder, die op jaarbasis zo'n 7,5 miljoen euro verdient, werd al in verband gebracht met Juventus en Galatasaray.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie