Zwoegen in februari: KRC Genk zit met bomvolle kalender na wijzigingen

Zwoegen in februari: KRC Genk zit met bomvolle kalender na wijzigingen

27-01-2022 09:30
8

KRC Genk komt deze midweekspeeldag niet in actie en zal pas komend weekend opnieuw een competitiewedstrijd spelen. Het vroeg aan de kalendermaker om deze weken enkele partijen uit te stellen, maar zal daardoor een heel drukke maand voor de boeg krijgen.

KRC Genk wilde door de afwezigheid van enkele internationals ook de competitiewedstrijden tegen onder andere Oud-Heverlee Leuven en KV Mechelen uitstellen. Dat werd na was discussie uiteindelijk ook gedaan en de partijen werden verzet naar februari. Daardoor heeft Genk wel een bomvolle kalender in februari.

Zo zullen de Limburgers op 22 dagen tijd maar liefst zes partijen moeten afwerken. Op 6 februari begint de drukke maand met een competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem. Slechts drie dagen later volgt de inhaalwedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven.

De drukke maand gaat nog verder met wedstrijden tegen KV Mechelen (thuis, 16/02), RSC Anderlecht (uit, 20/02) en uiteindelijk KV Kortrijk (thuis, 27/02). Coach Bernd Storck zal dan wel weer op zijn volle selectie kunnen rekenen en onder andere een beroep kunnen doen op Daniel Munoz en Iké Ugbo.