Belgische clubs mogen hopen op QPR-uitblinker: Ooit keer ik terug

Belgische clubs mogen hopen op QPR-uitblinker: "Ooit keer ik terug"

Met Ilias Chair loopt er in het buitenland nog een landgenoot rond die niet al te vaak in de spotlights wordt gezet. De in Antwerp geboren Marokkaanse international is nochtans een uitblinker in The Championship. Al sluit hij niet uit dat hij in de toekomst in België speelt.

De 24-jarige middenvelder komt momenteel uit voor QPR, waar hij al eventjes een basispion is en dit seizoen ook een uitblinker. Afgelopen zomer stond hij nog in de belangstelling van onder andere Club Brugge en RSC Anderlecht, maar tot een transfer kwam het niet. "Deze zomer waren een heleboel ploegen geïnteresseerd, waaronder ook enkele Belgische topclubs", bevestigde Chair bij Gazet van Antwerpen.

Hij koos voor een verlengd verblijf in Engeland, bij QPR. Toch sluit de middenvelder niet uit dat hij ooit op de Belgische velden te zien zal zijn. Sterker nog, hij weet nu al ooit te zullen terugkeren. "Later keer ik hoe dan ook terug naar Antwerpen. Dat is en blijft mijn stad", klinkt het.

Chair kwam dit seizoen 24 keer uit voor QPR, waarin hij goed was voor zes doelpunten en zes assists. De ex-jeugdspeler van Lierse SK en Club Brugge speelt sinds 2017 voor QPR, waar hij nog een contract tot medio 2025 heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie