Matondo wil absoluut winnen van Anderlecht: 'In neus van Raman wrijven'

Matondo wil absoluut winnen van Anderlecht: 'In neus van Raman wrijven'

Rabbi Matondo neemt het woensdagavond met Cercle Brugge op tegen RSC Anderlecht. Toch een speciale partij voor de aanvaller. Hij neemt het namelijk op tegen zijn ex-'ploegmaat' Vincent Kompany, die momenteel coach is bij de Brusselaars.

Voor Matondo wordt het een weerzien met Kompany, waarmee hij in 2018 nog samen op het trainingsveld mee stond. "Bij Manchester City liet Pep Guardiola me een korte periode meetrainen met de A-ploeg in de voorbereiding. Allemaal legendes: Kompany, De Bruyne, Agüero. Guardiola vertelde ons dat we de beste versie van onszelf moesten zijn om te kunnen opboksen tegen al die vedetten", herinnert Matondo zich bij Het Laatste Nieuws.

Een speciale wedstrijd dus voor Matondo, die absoluut die drie punten wil pakken. "Tegen het team van Vincent Kompany, dat wordt iets bijzonder. En waarom zouden we niet opnieuw kunnen winnen", geeft hij aan.

Matondo heeft namelijk nog een extra reden om te winnen van Anderlecht. Zo neemt hij het woensdagavond namelijk ook op tegen Benito Raman, waar hij nog ploegmaat bij Schalke 04 van was. "Ik zou dat vooral leuk vinden omdat ik mijn Schalke-maatje Benito Raman dan eens goed zou kunnen plagen. Rub it in his face, yeah", lacht Matondo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie