Vanderhaeghe gelooft nog niet in Anderlecht-titel: Stabiliteit Club Brugge

Vanderhaeghe gelooft nog niet in Anderlecht-titel: "Stabiliteit Club Brugge"

RSC Anderlecht komt dit seizoen steeds beter voor de dag en heeft zich stevig in de top vier genesteld. Hier en daar klinkt het ook dat het dit seizoen weleens de titel kan pakken. Ziet Yves Vanderhaeghe dat ook zo?

De ex-speler van RSC Anderlecht ziet paars-wit de laatste weken en maanden ook steeds beter presteren, maar gelooft nog niet meteen in een titel voor de Brusselaars. "Ik weet niet of Anderlecht dit seizoen al kampioen kan worden", begint hij bij La Dernière Heure. "Het is misschien nog een beetje vroeg. Ik denk dat de stabiliteit bij Club Brugge uiteindelijk het verschil zal maken.

Toch weet Anderlecht te overtuigen en daar heeft Vincent Kompany volgens Vanderhaeghe iets mee te maken. Hij vindt het dan ook bijzonder sterk gewerkt van paars-wit dat het Kompany ondanks moeilijke momenten niet liet gaan. "Gelukkig heeft het bestuur het vertrouwen bewaard in hem. Bij Michel Preud'homme duurde het destijds ook 3 à 4 jaar voor hij kampioen werd met Club Brugge", klinkt het.

Anderlecht staat momenteel op een derde plek in de stand, met twee punten achterstand op Club Brugge en Royal Antwerp FC. Leider Union heeft een voorsprong van elf punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie