Zwaar puzzelwerk voor Brys: 'OHL had negen(!) afwezigen'

Zwaar puzzelwerk voor Brys: 'OHL had negen(!) afwezigen'

Oud-Heverlee Leuven zit in een moeilijke periode en leed afgelopen weekend nog een pijnlijke nederlaag tegen K. Beerschot V.A. Het kan zich woensdagavond revancheren tegen Zulte Waregem, maar in die partij zal Marc Brys stevig moeten puzzelen.

De Leuvenaren zitten namelijk met maar liefst negen(!) afwezigen voor de partij tegen Zulte Waregem. Malinov en Kuharevych zijn nog steeds geblesseerd, terwijl Chakla en Kaba met Marokko en Guinea actief zijn op de Afrika Cup. Daarnaast zag het ook nog Rezaei (Iran), Romo (Venezuala) en Tamari (Jordanië) vertrekken voor interlands.

Daar stopt het niet, want ook Maertens en Schrijvers zijn er woensdagavond niet bij tegen Zulte Waregem. Zij pakten tegen Beerschot een vijfde gele kaart dit seizoen en zijn dus geschorst voor de wedstrijd. Voor Brys wordt het dus stevig puzzelen om met een sterke ploeg voor de dag te komen.

De club staat momenteel op een dertiende plek, met 26 punten uit 22 wedstrijden. Zulte Waregem staat op een zestiende plek met slechts drie punten minder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie