'Kagawa slaagt voor medische testen bij Sint-Truiden, nu rest er nog één euvel'

'Kagawa slaagt voor medische testen bij Sint-Truiden, nu rest er nog één euvel'

De supporters van Sint-Truiden trappelen vol ongeduld op de eerste speelminuten van Shinji Kagawa voor hun lievelingsclub. Die komen steeds dichterbij, al zal het nog niet voor dit weekend zijn. Deze woensdag slaagde de Japanse vedette wel al voor zijn medische proeven.

Uit de officiële kanalen van de club blijkt dat Kagawa zijn medisch onderzoek met succes doorstaan heeft. Op zijn 32e lijkt er, althans op fysiek vlak, dus nog geen sleet gekomen te zijn op de voormalige spelverdeler van onder meer Borussia Dortmund en Manchester United. Na afloop van die testen heeft hij ook meteen een contract ondertekend. Voor hoe lang die verbintenis loopt, moet STVV nog wereldkundig maken.

In ieder geval zal Kagawa tot het einde van dit seizoen voor De Kanaries uitkomen. Wanneer de fans hem voor het eerst aan het werk kunnen zien, valt nog even af te wachten. STVV heeft namelijk nog één euvel van de baan te ruimen: een werkvergunning. Als Kagawa die te pakken heeft, houdt niets hem meer tegen om zijn intrede te vieren op de Belgische velden. De wedstrijd van deze vrijdag, tegen Sporting Charleroi, zal hoe dan ook nog te vroeg komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie