UPDATE: 'Bayat duwt Mboyo naar Nantes, maar ook andere Franse club wil slag slaan'

UPDATE: 'Bayat duwt Mboyo naar Nantes, maar ook andere Franse club wil slag slaan'

26 januari - 13:10 Laatste update: 15:31
32

Voor Ilombe Mboyo komt er binnenkort een vertrek bij KAA Gent aan. De aanvaller was sportief al overbodig geworden en zijn extra-sportieve problemen hebben Gent helemaal overtuigd om hem te laten gaan. Mogi Bayat kan de Buffalo's nu een handje helpen.

Bij MSV Foot valt namelijk te lezen dat Gent er alles aan doet om Mboyo nog te verkopen. De ervaren aanvaller zou weleens richting FC Nantes kunnen verhuizen, waar Bayat huismakelaar van dienst is.

De makelaar plaatste onder andere Osman Bukari, Kalifa Coulibaly en Anthony Limbombe bij de Franse club. Dat kan nu ook gebeuren met Mboyo, die moet vertrekken bij Gent. Nadat hij eerder deze maand nog werd opgepakt voor betichtingen van huiselijk geweld is zijn verhaal bij Gent helemaal voorbij.

Mboyo kwam tot dusver dertien keer uit voor Gent, waarin hij goed was twee doelpunten en één assist. Bij Gent heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Update: Niet alleen Nantes wil Mboyo naar Frankrijk lokken, ook een divisie lager loopt er een gegadigde rond. Volgens Foot Mercato heeft ook FC Sochaux een oogje laten vallen op de Gentse spits. Die club staat momenteel derde in de Ligue 2 en heeft dus zicht op promotie. Mboyo zou een cruciale schakel kunnen worden in dat verhaal, maar naar alle waarschijnlijkheid komt er geen samenwerking. Petit Pélé heeft een voorstel vanuit Sochaux immers naar de prullenmand verwezen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie