Uitleenbeurt van korte duur: 'Persyn verruilt Club Brugge voor Westerlo'

Uitleenbeurt van korte duur: 'Persyn verruilt Club Brugge voor Westerlo'

26 januari - 12:51
25

Voor Tibo Persyn zit er alweer een nieuw avontuur aan te komen. De rechtsachter werd afgelopen zomer door Club Brugge gehuurd van Inter, maar vertrekt een half jaar later alweer. Hij gaat aan de slag bij KVC Westerlo.

Dat weet men bij Het Nieuwsblad. De verdediger werd door Club Brugge met optie tot aankoop gehuurd van Inter, maar kwam de voorbije maanden slechts twee keer in actie. Ook de trainerswissel lijkt Persyn niet te helpen en de flankspeler gaat dus op zoek naar minuten. Die hoopt hij bij Westerlo te vinden.

De nieuwe uitleenbeurt betekent echter niet dat Club Brugge Persyn ook helemaal heeft opgegeven. Blauw-Zwart zal Persyn doorverhuren aan Westerlo en heeft dus nog steeds een aankoopoptie op de flankspeler. Als hij weet te overtuigen bij de Kemphanen is de kans dus niet onbestaande dat Club Brugge binnenkort nog de aankoopoptie op Persyn licht.

Daarmee doet Club Brugge ook opnieuw zaken met Westerlo, dat eerste staat in Eerste Klasse B. Eerder verhuurde het ook al Thomas Van den Keybus en Maxim De Cuyper aan de Kemphanen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie