Vriend van Egyptisch international legt examen af in zijn plek en wordt opgepakt

Vriend van Egyptisch international legt examen af in zijn plek en wordt opgepakt

26 januari - 11:25 Laatste update: 12:07
Afrika Cup 0 Reacties

Een opvallend verhaal uit de Afrika Cup. Een vriend van de Egyptische internationale voetballer Mostafa Mohamed dook in zijn plaats op aan de universiteit tijdens de nationale examenweek in Egypte. Dat meldt Belga

Mostafa Mohamed speelt momenteel met Egypte in de Afrika Cup. De vriend wou hem dus helpen slagen voor zijn examens. Plan mislukt… Hij werd gearresteerd. Een ambtenaar van het universitair instituut in Caïro besefte dat de ‘student’ niet de 24-jarige aanvaller van Galatasaray was, maar een jonge afgestudeerde in de literatuur. Hij diende onmiddellijk een klacht in. 

Bekentenis
De jongeman gaf toe dat hij "een vriend wilde helpen", volgens een "bekentenis" die door de staatsmedia is gepubliceerd. De fraude houdt daar niet op. In zijn "bekentenis" onthult de jonge gearresteerde Egyptenaar dat dit niet zijn eerste keer is. "Ik heb al drie examens afgelegd voor mijn vriend" Mostafa Mohamed, zei hij tegen de openbare aanklager.


Er werd niet verder ingegaan of het de voetballer was die zijn vriend had gevraagd de examens voor hem af te leggen en wat de sancties waren om dit te doen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie