Ajansspor: 'Galatasaray doet bij Gent een officieel bod op Bolat'

Ajansspor: 'Galatasaray doet bij Gent een officieel bod op Bolat'

Momenteel is Sinan Bolat nog de eerste keeper van KAA Gent, maar zal dat de komende maanden ook zo zijn? Volgens Turkse verhalen hoopt men bij Galatasaray van niet. Naar verluidt wil de Turkse topclub Bolat nog deze transferperiode wegplukken bij de Buffalo's.

Sinds de zomer van 2020 staat Bolat onder contract in de Ghelamco Arena. De huidige verbintenis van de doelman loopt deze zomer af. Aangenomen wordt dat Bolat straks KAA Gent transfervrij zal verlaten.

Onder meer Galatasaray wordt in verband gebracht met Bolat. Volgens Turkse media – die niet altijd even betrouwbaar zijn – is de interesse in de doelman erg concreet. Onder meer Ajansspor meldt dat Galatasaray zich met een officieel bod heeft gemeld bij KAA Gent.

Keuze voor Gent
Bij Galatasaray is normaal Fernando Muslera de vaste doelman. De doelman uit Uruguay is evenwel geblesseerd en de Turken zoeken daarom naar een oplossing. Indien het verhaal klopt, moet Gent een keuze maken. Nu nog geld vangen voor Bolat, maar straks wel een nieuwe doelman tussen de palen of een gratis vertrek in de zomer van de Turk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie