De tijd dringt voor KAA Gent: Zondag tegen Antwerp wordt heel cruciaal

De tijd dringt voor KAA Gent: "Zondag tegen Antwerp wordt heel cruciaal"

26-01-2022 09:00
13

KAA Gent wist dinsdag opnieuw niet te winnen in de Jupiler Pro League. Tegen KV Oostende kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Na de match baalde Andrew Hjulsager dan ook.

Vorig seizoen speelde Hjulsager nog voor KV Oostende. Dinsdag scoorde hij tegen ex-zijn ploeg, maar het was onvoldoende voor een Gentse zege. "Op zich ben ik nog blij dat we een punt uit de brand slepen, maar mijn gedachten zitten elders. Als ik die tweede scoor, winnen we. Dat maalt nu in mijn hoofd. Ik ga naar huis met een slecht gevoel”, aldus de speler op de website van KAA Gent.

Hjulsager liet de kans op de overwinning liggen. Hoe kwam dat? "Alessio ging diep met de bal. Ik riep en hij gaf me de perfecte pass. Ik had de tijd om te controleren en zag dat de rechterbovenhoek vrij was. In mijn linkerooghoek zag ik Darko opduiken. Toen sloeg de twijfel toe, pass ik hem of schiet ik zelf? Ik besloot om te schieten, maar de keeper kwam uit en verkleinde de hoek. Ik zag dus twee opties en twijfelde, te lang."

Zondag D-day
KAA Gent speelde nu al vier duels op rij gelijk. De Champions Play-Off halen wordt er zo niet eenvoudiger op. "Het is inderdaad een gekend scenario. Het is zo frustrerend dat we telkens de drie punten laten liggen. Zondag tegen Antwerp wordt heel cruciaal. Vandaag toonden we goede zaken maar ook veel afval."

No Poll