'Manchester City haalt voor 18,5 miljoen eerste topaankoop voor volgend seizoen'

'Manchester City haalt voor 18,5 miljoen eerste topaankoop voor volgend seizoen'

26 januari - 08:26
3

Manchester City heeft zijn eerste toptransfer voor het seizoen 2022/2023 beklonken, meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De komst van het Argentijnse talent Julián Álvarez hing al langere tijd in de lucht en wordt spoedig officieel gemaakt.

De 21-jarige spits staat in 96 officiële optredens namens River Plate op 36 treffers en krijgt nog een paar maanden de tijd om zijn statistieken op te vijzelen. Volgens Romano is er sprake van een 'here we go' tussen Manchester City en de regerend Argentijns kampioen: Álvarez moet inclusief bonussen 18,5 miljoen euro kosten, tekent voor vijf jaar en wordt tot de zomermaanden nog bij River Plate gestald voordat hij definitief de overstap maakt.

Het is nu enkel wachten op de officiële aankondiging van Manchester City, dat met Álvarez een opvolger van diens illustere landgenoot Sergio Agüero hoopt te hebben gevonden. Kun scoorde in tien jaar tijd liefst 260 keer voor The Citizens en vertrok toen naar FC Barcelona, waar hij zijn carrière al snel moest beëindigen wegens hartproblemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie