TyC Sports: Ajax en Barça bespreken optie tot koop in transfer Tagliafico

TyC Sports: Ajax en Barça bespreken optie tot koop in transfer Tagliafico

26 January - 07:37
0

Het Argentijnse TyC Sports heeft een korte update over de transferperikelen rond Nicolás Tagliafico gegeven. Het doorgaans betrouwbare medium sluit niet uit dat het alsnog van een winterse transfer komt en stelt dat de onderhandelingen tussen Ajax en FC Barcelona voorspoedig verlopen.

Ajax-trainer Erik ten Hag verklaarde onlangs nog dat hij Tagliafico niet wilde laten gaan, maar de linksback – die dit seizoen Daley Blind voor zich moet dulden – wil zelf dolgraag naar FC Barcelona. Dinsdag kwam uit Spanje het bericht dat er toch nog een opening was ontstaan tussen beide clubs, TyC bericht dat Ajax en Barcelona praten over een huurtransfer inclusief een optie tot koop, die na dit seizoen gelicht kan worden.

Tagliafico ligt nog anderhalf jaar vast bij Ajax, dat volgens eerdere berichtgeving van TyC Sports een transfersom van zeven miljoen euro in gedachten zou hebben. De linksback kwam sinds januari 2018 tot 154 officiële optredens namens Ajax. De bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis is mogelijk zijn laatste in Amsterdamse dienst geweest.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie