'Engelse club is serieus voor Van de Beek, Man Utd stelt twee voorwaarden'

'Engelse club is serieus voor Van de Beek, Man Utd stelt twee voorwaarden'

26 januari - 07:20 Laatste update: 08:11
Premier League 3 Reacties

Fabrizio Romano heeft op de laatste dinsdagavond opnieuw een update over Donny van de Beek naar buiten gebracht. De Italiaanse transferspecialist maakte eerder deze week al melding van interesse van Crystal Palace, maar heeft nu laten weten dat The Eagles serieus werk willen maken van de Oranje-international.

Van de Beek werd eerder al gelinkt aan onder meer Borussia Dortmund en Newcastle United, maar volgens Romano zijn Crystal Palace en Valencia het meest concreet. Eerstgenoemde club heeft inmiddels een voorstel voor een huurtransfer gedaan, klinkt het. Manchester United lijkt hiervoor open te staan, mits het volledige salaris van Van de Beek over wordt genomen en er geen optie tot koop in de deal wordt opgenomen.

Het jeugdproduct van Ajax speelt sinds anderhalf jaar op Old Trafford, maar krijgt slechts mondjesmaat speeltijd bij de nummer vier van de Premier League. Tijdens dit seizoen staat de teller in competitieverband op 68 minuten in acht wedstrijden. Het contract van Van de Beek loopt nog door tot medio 2025 en op de achtergrond speelt zijn zaakwaarnemerswissel: Ali Dursun nam onlangs het stokje over van Guido Albers, die echter op papier nog steeds zijn belangen in Engeland behartigt en ook betrokken zou moeten worden bij een eventuele transfer van Van de Beek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie